Friday, October 19, 2007

sakte men sikkert

Jeg má bare beklage det noget labre aktivitetesniváet jeg har vist den siste uken. Fest og morro, stresset job situasjon for sá páfölgende sykdomsfravær har bidratt til dette vemodige faktum.

Bedre blir det ikke, for ná er det Airwaves! Árlig indie festival her pá isbiten som i format ligner litt pá by:Larm. I dag har jeg 8 konserter pá programmet. Hektiske opplevelser: Here i come!!!

Kos dere med denne i mens dere, de er svenske, heter dear loney og er litt triste popstere. Men fine sangen da og finere video.

5 comments:

vibeke said...

Fint du er tilbake etter fest og morro og sånt. Jeg har en oppgave til deg. Du skal jo løpe Stoltzekleiven neste høst, sant??
Du skal ta deg en tur på det enorme treningssenteret der på isbiten din.
Og reklamere skikkelig for det her på bloggen din. Sånn at vi andre får lyst til å ta en tur vi og. Noe som gir oss en opplevelse for livet.
Lykke til!

othilie said...

Høres kjempegøy ut. Vi hadde flaks og ramlet innom Saving Iceland konserten på NASA i sommer og fikk en flott smakebit på islandsk musikk over veldig mange forskjellige sjangere. Synd et var lite folk der, å kritisere mye av det industrielle økonomiske grunnlaget til Island som en miljøbombe er muligens ikke det mest populære?

Zava said...

Hello Iceland! Gratulerer med fin plassering på "Den Gyldne Q" :D

Örn said...

Da er vi tilbake Vibeke og jeg har ikke glemt mitt lovord;) Hadde egentlig ingen plan om treningsstudio. Svömming og löping skulle liksom duge. Men jeg má inrömme at jeg litt nysgjerrig pá hvorfor du vet om det enorme treningssenteret.

Nei Othilie, man skal være forsiktig med á kritisere ökonomisk vekst her pá Island. Vi er pá vei til á ödelegge det vakre og uberörte, men si ikke det höyt. Da er du en kommunistisk "tree-hugger". Fine konserter var det.

ZAVA! Takk takk takk! det kom som et lyn fra klar himmel. utrolig morsomt! Gratulerer selv!

vibeke said...

Heilsu- og sundmiðstöðin Laugar sem opnaði í ársbyrjun 2004 er í hjarta Laugardalsins þar sem Íslendingar hafa baðað sig og þvegið þvotta frá síðustu öld.
- det er mye jeg vet, skjønner du. Inside Information.