Thursday, October 4, 2007

Blendarene islandske mannehender.

Ná har resturantnæringen her pá Isbiten sett seg lei av menn som sliter med sin personlige hygiene. De tenkte báde hardt og lenge pá hvordan friste mannebeina bort til vasken etter at de hadde fullfört det naturen tvang dem til á begynne.

Mangt kan sies om denne lösningen men at den er noget kreativ má jeg nesten fá pástá.

17 comments:

Espen said...

Herregud! Er det mulig? Haha!

Selvisk said...

knis. Sånn vil jeg installere på badet:)

Sorgenfri said...

Lurer på om jeg ville fått en mer rettferdig fordeling av husarbeidet hvis jeg innstallerte en sånn foran oppvaskkummen...

Örn said...

espen: tydeligvis, utrolig nok.

Selvisk: "knis" er uten tvil det riktigste kommantaren á komme med i denne sammenhengen.

Giraffen: spörs det... Men ikke utelukkende optimistisk pá dine vegne der.

Mdm Bricolleur said...

Hei.
Jeg så kommentaren din hos Fröken Makelös. Bandet jeg snakket om heter Spleen United, og holder på å mixe sin andre plate nå. Litt annerledes enn Mew, du kan höre et par-tre låter her:
http://www.myspace.com/spleenutd

Forresten liker jeg bloggen din, veldig godt, av hva jeg har sett. Her kommer jeg til å titte inn igjen :-)

Örn said...

mdm brim: Velkommen, takk! valdig hygeglig at du liker bloggen min. Stolt ná:)

Bandet til kompissen din var faktisk veldig töft! Litt mörk depeched mode. Godsaker. Skal fölge med pá dem.

Örn said...

Overraskende kanskje... men ordet "hygeglig" skulle faktisk være "hyggelig".

Zava said...

Men jøsses. Her slår man på stortromma. Jeg er sikker på at disse blir flittig/hyppig/voldsomt brukt. Aner meg at det plutselig er like lnag dokø hos dere som det er på dametoalettet. A propos damenes ja, hvordan ser vaskene ut der inne du?

Zava said...

og det skulle stå l a n g døko, ikke lnag...

othilie said...

...hmmm, synd vi damer er så renslige for det var ingen som hadde vridd hjernen på dametoalettene på Island la jeg merke til, de så ut som dametoaletter flest. Hvor befinner dette herretoalettet seg?

Örn said...

Heisann Othilia og velkommen hit. Nei det er i overenstemmelse med mitt intrykk at piker er litt flinkere til dette med personlighygiene. Ná kan dere angre! ...eller være stolte, alt ettersom.

Hvor dette er, sá má jeg nok krype til korset og inrömme at jeg her har blitt sendt litt pá et sidespor. Jeg misforsto min kompiss og bildet er faktisk ikke fra en islandsk bar. Jeg aner ikke hvor det er i fra. Jeg fikk det fra en kompis som jobber pá et annet hotell her pá isbiten og de er faktisk i gang med á renovere sine fassiliteter. Dette bildet fikk jeg i en mail hvor han foreslo denne lösningen. Jeg misforsto det som at det faktisk var lösningen. My bad, og jeg lover á sjekke mine kilder bedre neste gang för jeg velger á publisere.

othilie said...

...ha-ha, jeg syns det var litt vel fantastisk og ble litt lei meg fordi jeg åpenbart ikke har vært på det mest "spennende" utestedet på Island toalettmessig.

...man skal være nøye med kilder, ja. Men det var en noe fascinerende idé uansett om enn meget eksplisitt, det skal sies.

Örn said...

Othillie. Igjen, jeg beklager. Litt pinlig det der, for jeg vil jo ikke at det skal være tvil om sanhetsniváet i mine rapporter fra Isbiten.

Men iéen var veldig fascinerende.

Nár var du pá island da? og hvorfor er du ikke her fortsatt? Har du mistet smaken for drittvær og overpriset börst?

othilie said...

Jeg har kun sett solsiden av Island, på impuls om en kan kalle det det. Det ene førte til det andre og plutselig hadde jeg ordnet meg en rådyr (for det ble det) ferie til Island. Solen skinte i over en uke og jeg ble solbrent(!), det ble nesten for mye for en arktisk pike og børst bør være dyrt, ellers blir det vél mye av det. Det ble forresten vél mye av det uansett pris *ler* og jeg mistet min opprinnelige sperre på å kjøpe dyre drinker i Norge for Island var jo så mye dyrere...

Så det eneste det besøket bidro med var å øke alkoholforbruket mitt sånn generelt og jeg ble håpløst avstandsforelsket i Island; naturen, hestene, småbyfølelsen selv i Reykjavik, ahhh, jeg får ikke sagt nok om hvor godt jeg likte det. Og det var etter et "impulsbesøk" og jeg har ingen anelse om jeg kommer tilbake. Men, det føltes som "hjemme". Kaldt og godt! Helt sant.

Eneste jeg savnet var det synlige flerkulturelle; Rekjavik var i veldig stor grad "hvitt" flerkulturelt og det var veldig hyggelig og mye mindre flerkulturelt slik som f.eks Grønland i Oslo som jeg har puslet rundt på det siste tiåret. Det var annerledes.

Örn said...

Solbrent pá Island?! Det har jeg bare blitt en gang pá alle de árene jeg har tilbragt her. Og sá kommer du ei lita uke og det förste du gjör er á forbrenne?! Du má ha funnet det der hullet i ozonlaget.

Men er enig med deg, det er et fint land á besöke. Du fár gi besked hvis du vurderer á gjenta suksessen.
OG jeg savner ogsá det flerkulurelle bylivet du nevner, báde i lukt og utseende, men ikke minst ogsá tankemessig. Vi er en liten öy midt i atlannterhavet som er fin ting nár det kommer til á utvikle egne kunstneriske uttrykk. Ikke fullt sá positivt nár det kommer til toleranse og diversitet.

othilie said...

*rødmer* jeg blir lett solbrent og en dag på ryggen i den Blå Lagunen med strålende sol og over femten grader gjør at jeg blir brent faktisk.

Det er noe eget ved naturen på Island som tar tak i meg, den gjenspeiler så godt at det er en ensom liten bit land midt i havet med masse kontraster. Men med gjenkjennebare trekk fra der jeg selv kommer fra, Nord-Norge. Til og med jeg får litt lyst til å være stille og bare ta det inn; puste; meditere.

Nå hadde Island en tilsynelatende annen form for integrering, det homofile så ut til å være veldig synlig og akseptert, men jeg vet jo ikke. Og jeg huket forøvrig tak i de fargerike elementene jeg fant og slo av en prat når jeg var på byen, selvfølgelig etter en del dyr børst*ler*.

Island, akkurat som mindre steder i Nord-Norge har både sin sjarm og sine baksider, denne seigheten i å utvikle toleranse for det en ikke kjenner er noe av det negative som jeg selv har dratt i fra... Men som europeisk føler en seg veldig velkommen på Island. Jeg håper virkelig jeg drar tilbake. Om ikke så lenge. Når en er oppvokst med drittvær, mørketid og dyr børst som jeg er og ikke har lengsler mot varmere strøk så er Island noe av det mest fantastiske hvis en ikke vil til noe veldig urbant.

Klart jeg sier fra *smiler søtt*

Örn said...

Jo det har du rett i. Vi er ganske tolerante for váre "egne". Det er bare sá kort siden resten av verden fant oss at vi rett og slett er litt dumme nár det kommer til disse fremmede kulturene. Media er jo litt flinkere á fortelle om all den kriminalitet som fölger innvandring og ikke fullt sá flinke til á formidle den gode stemningen pá Grönland en söndagsformidag.