Thursday, December 6, 2007

The Eagle is cleared for take off

Oernen skal ut og fly! Han er paa vei til gamle landet og forteller om det fra en "leie-pc" paa flyplassen. Saa ingen rare islandske AA'er eller OE'er. Laer aa lev med det:)
Flyet fra Isbiten til gamlelandet gaar utrolig tidlig. Faktisk saa tidlig at drosjebilsentralen sa god kveld naar jeg ringte for faa skyss i maarres. Det var derfor med en bittersoet bismak at jeg fant ut at flyvemaskinen var to timer forsinket. Piken i sjekke-inn desken mente at jeg burde ha sjekket tekst tv eller slaatt av en prat med internetten naar jeg sto opp, saann for aa vaere paa den sikre siden. Hun viste liten forstaaelse for at tekst-tv ikke er det foerste jeg tenker paa naar jeg staar opp like foer jeg legger meg.

Jeg gruer meg litt, jeg skal til Trondheim og si farvell til en gammel og god venninde. Blodig uretferdig kjennes det. Men det skal bli godt aa faa sagt et siste farvell og revet opp i varme og gode minner sammen med felles venner. Og saa har jeg tillatt meg selv et par dager ekstra ferie. Et kjaerkommet avbrekk fra 260 timers maanedens som har vaert siden sen sommern. Satser paa skomakergatestemning og storby opplevelser:D

Det fine med flyplasser er at her jeg tillater meg selv aa hamstre magasiner og boeker. I dag ble det ingen boeker, men hippe og nerdie wired, pop-vitenskap med scientific american og litt urix med the economist skal underholde meg de neste timene i 30 000 fots hoyde. Ipodden er ladet og best av alt: Telefonen er slaatt av.
Er ganske symptomatisk for geekens status-utvikling at det mellom artikler om hvordan leve med lett Aspergers syndrom og hvordan best rippe MP3 saa finner du annonser for highend hoteller og grisedyre biler. En utvikling jeg kan aa sette pris paa, selv om jeg nok ikke sitter midt i demgorafiens smoeroeye.

Da begynner boardingen og Oernen skal sjekke om han husker hvordan man lukker et sikkerhetsbelte. Hvis jeg er ekstra heldig saa faar jeg nok en demonstrasjon, saann i tilfelle jeg har glemt det.

5 comments:

Frøken Makeløs said...

Velkommen til Norge! :-)

vibeke said...

Hei, og velkommen hjem. Jeg også vil til Trondheim!
Synes det er trist med det farvellet til gammel og god venninne.

Örn said...

Tusen takk!

Det var trist, men også en kjempefin dag. Mange gode venner samlet med litt grininging men også masse latter. Akkurat sånn som hun ville ha hatt det.

Zava said...

Heisann Örn! Håper oppholdet blir bra til tross. Klem fra australia

AlterEgo said...

Haaper knausen bortenfor isbiten byr paa gode dager naa som det tristeste er overstaatt:) Enjoy!

(Selv teller jeg dager til juleferien...)