Wednesday, December 12, 2007

voksenpoengene renner inn

Hmm... Middag med venner, ovnbakt fiskerett, rödvin, langbord med stearinlys og hvit duk. Praten gár höyt om utviklingen innen pedagogikk og litt om böker. Venner gár hjem og jeg og söstra tömmer den siste rödvinsflasken mens vi ser opptak av Grieggalla fra árets festspill i Bergen.

DET var voksent det! Egentlig brekkekkelt smáborgelig. Dette holder strengt tatt ikke mál. I morra blir det transformers pá dvd, burger og öl!

12 comments:

Buster said...

He he. Bare vent til du tar deg selv i å klage over for lite skap-plass. Da er det kjørt.

Frøken Makeløs said...

Altså. Den der Transformer-filmen heg jeg sett (ish) og den var skikkelig dårlig. Nemlig.

Frøken Skavlan said...

Ey Buster, jeg klager over lite skap-plass, men nekter å bli voksen av den grunn!
Og jeg er imponert, Örn...!

Örn said...

sjiit buster.. det nærmer seeeeeg....

Frk M: Det er bare bra at den er skikkelig dárlig. Jeg má fá litt motvekt merker jeg. Det værste er jo at den Grieg gallan var skikkelig bra og. Helt jævlig.

Frk S.
Imponrert?! over at jeg holder pá á bli gammel?

Frøken Skavlan said...

Gammel? Nei! At du er så voksen. Det høres litt skummelt ut.

AlterEgo said...

Troest deg med at samtale i det minste ikke var full av barnerelatert snakk - DET er kjipern det, naar du er i voksenselskap og alt alle snakker om er barna sine og hva de finner paa. Og ser med medlidenhet paa alle som ikke har barn. Og som ikke eksplisitt uttaler at de oensker seg det saa raskt som mulig...

...DA faar man behov for motvekt ogsaa, det kan jeg love! Men til gjengjeld er motvekta dobbelt saa goey fordi man har noe man kan maale den mot:)

Örn said...

Takk frk S:) Men jeg ligger ganske langt bak i voksenpoeng konkurransen. Sánn som AlterEgo er inne pá sá har jo nesten alle vennene mine skvist ut et barn eller to, forlovet seg og greier. Det er bare fordi jeg har sneket meg inn i venneflokken til söstra her pá isbiten at temaet ikke var amming, bleieskift og grensesetting. Det er stort sett temaene i gamlelandet.

Mihoe said...

Voksenpoeng! Årets ord :) Tror poengkontoen min renner over snart, men jeg er jo ordentlig voksen forsåvidt. Men jeg innvier meg noen minuspoeng innimellom.

Tusen takk :D

Örn said...

Mihoe: Velkommen hit som kommentator:D
Jeg som trodde at voksenpoeng var et ettablert begrep.
Kanskje jeg má ta annsvar á lage kalkylen for hvordan man regner ut voksenpoengene. For selv om du har mini-du som selsagt skuffer inn voksenpoeng for deg, sá vil jeg si at ungdommelig klining i portrom helt klart trekker fra en god del av dem. Tror ikke du kommer sá rav-gæli ut der altsá;)

vibeke said...

Jeg er nok sikkert den voksneste av alle som har uttalt seg hittil. Visst det er alderen som teller altså :-)

Örn said...

vibeke: Du av alle burde jo vite at alder har ingen ting med voksenpoeng á gjöre! Voksenpoeng fár man for sinnstilstand. Misforstá meg riktig nár jeg pástár at der kommer du dárlig ut;)

vibeke said...

:-) Jeg misforstår deg riktig og takker for tilliten.