Monday, September 10, 2007

Hvor skal vi? Findlater i Saskatchewan


Jeg oppdaget i dag at det er en by i Afrika som heter Libreville. Synes dette er et litt tápelig bynavn, litt tegneserieaktig; i gate med Gotham city og Metropolis. Dette vekket nysgjerrigheten min og etter en kjapp titt pá internetten kan jeg konkludere med at dette er faktisk blandt de smartere stedsnavn. Det er fryktelig mange grisete stedsnavn der ute.

I Spania er det en landsby som heter Cunt. För man har tenkt seg dit er det nok best á stikke til Frankrike og Condom för man eventuelt skulle ende opp i Österiske Fucking. Hvis ikke sá kan man jo i bestefall havne pá Sörsiden av Irland i Bastardtown. Eller i verste fall i Frankrike, i Herpes. Og da er jo ikke veien lang til Misery. Ikke langt fra fountainbleau, ogsá i Frankrike.

Men hvis "best-case" scenario slár til og man havner i Irland kan man jo alltids besöke alle sine venner i Clones i Monaghan. Stikke litt lenger öst til Ale and Cakes i Cornwall, UK og da er jo ikke veien lang til Grönnlands Hope point. Hvertfall mye bedre en det noget ærlige men lite fristende stedet i Nevada örkenen som gár under navnet Nothing.

Hele reisen ender forhápentligvis opp i Minnesota - i Climax!

7 comments:

Frøken Makeløs said...

Og i Norge har vi jo Hell. Men jeg må si at jeg lurer litt på hvordan du fant alle disse navnene - hvilke søkeord brukte du på Google liksom? Sexy citynames?

Örn said...

Nei faktisk var inngangsvinkelen funny citynames. silly place names og tilsvarende, og da var det hovedsaklig grisete varianter som kom opp. Prövde virkelig á finne flere ikke-grisete, men det syntes visst ikke internetten noe om.

Betty Boom said...

Så har vi Å i Lofoten.

Marina said...

Av bynavn jeg har lagt merke til kan jeg nevne Cosmopolis i delstaten Washington. Like ved Aberdeen ute ved kysten, hvis du har problemer med å finne stedet på kartet. Hvis det da i det hele tatt er der!
Og så Comfort og Welfare i Texas, og selvsagt den verdensberømte Intercourse, PA.

Sorgenfri said...

http://youtube.com/watch?v=4hGtvNoOR4Y

:o)

Örn said...

Betty: Den visst jeg ikke, vet du om det heter Aa i engelskspráklige kartböker?

Marina: Comfort og Welfare sier du, höres ut som fine plasser á tilbringe pensjonstilværelsen. At noen faktisk döper stedet sitt intercourse er rimelig imponerende;)

Sorgenfri:
Barnslig vil noen si, men jeg lo jeg:D

Zava said...

Har en svakhet for Bimbo i Nord-Norge også jeg da :)