Tuesday, September 11, 2007

Dumme Örn... Tenke! Tenke!


I dag gikk jeg innom en instrument forretning etter jobb. Jeg hadde en veldig fin gitarlærer nár jeg var 12 ár. Desverre flyttet han fra byen etter et lite ár og jeg fant aldri en god erstatter. Kan fortsatt ikke mellomspillet fra refreng og tilbake til vers pá Beatles Michelle. Men jeg har alltid syntes det vært göy á spille. Desverre knakk jeg den forrige gitaren min for noen ár siden, eller jeg knakk... var vel heller et heftig nachspiel som má ta annsvar for det drapet. uansett hadde jeg i dag tenkt á kanskje kjöpe et billig masseprodusert instrument. Og jeg fant en helt allright gitar. Den var ikke sá dyr, hadde en grei klang og rett hals. Men sá falt öyet pá en nydelig timeglassformet brunette i hjörnet. En nylonstrenger med fantastisk elegant hals hvor fingrene faktisk lekent kunne danse fra tone til tone. Hun hadde en grunn kropp og en nett liten neck-cut. Klangen var varm og fyldig. Treverket var mörkt og viste tydelige áreringer...

Ná har jeg ikke lenger lyst pá den jeg har rád til og ikke rád til den jeg har lyst pá.

4 comments:

Selvisk said...

Du har råd hvis du virkelig vil. Er det ikke slik? Hvis du bestemmer deg for at dette er noe du vil satse på, så får du råd..

Örn said...

Jo det er det selvisk, men av en eller annen uforstáelig grunn har jeg begynt á mestre det der med ökonomiske prioriteringer. Og siden det er god del á gjöre i leilighetenen jeg og söstra kjöpte i sommer sá má nok maling, sponplater og P1 kabler prioriteres. Jævla irriterende altsá.

Men kjenner jeg meg rett... sá vil det komme en dag, hvor det kanskje er litt romsligere og man har et noen tusen lapper ekstra. Og hvis man har 2000 ekstra sá har man jo rád til en uforutsett kostnad pá 8000. Det er jo logisk.

stiftet said...

Åh det är fint att spara till en del saker! Speciellt när det till något skapande. Som gitarren eller det där gigantiska målarskrinet eller den helt speciella täljyxan som gör dig lycklig var gång du skall skära en ny figur. Spara till sådant ger dubbleglädje. Varje gång du tar fram instrumentet vet du att du verkligen har jobbat för att få det i dina händer.

vibeke said...

Det der er et evig problem. Og noe vanskelig å løse. Sånn på sparket, mener jeg, hvis kontoen er tom. Men du vet at det går an å spare, og her du virkelig lyst på brunetten, så kan du nok få henne. Det koster deg bare litt mer, og du må arbeide litt hardere for å få henne. Du får henne nok til slutt.