Tuesday, November 6, 2007

slemminger

Etter opptil flere timer med CSI, 24 og andre actionfylte serier kan jeg bare konkludere med at det er intet annet et grise flax at slemmingene er sá uttrolig lite treffsikre nár det kommer til skuddutvekslinger. Jeg kan kun forklare dette med at de skulket sá mye skole(siden de er slemminger er det ingen langsökt antagelse) at de hverken har trent fingerferdigheter i slöydtimene eller gravitasjon og luftströmmenes effekt pá prosjektiler. Flaks for Jack Bauer!

2 comments:

othilie said...

Det er da den naturligste ting i verden, at ingen blir skadet, hverken slemminger eller andre for den saks skyld. Se bare på Norges tropper i Afghanistan, de er der nede men de er ikke i krig. Syns de sa at de både hadde brukt bombekastere og skutt med skarpt i det siste men de er ikke i krig og det betyr vel at de ikke tar livet av noen? De skyter mest fordi det ser så jævlig tøfft ut? Og kanskje avskrekker de som muligens vurderte å komme innefor skudd- og bombekasterhold????

Örn said...

Tror du er inne pá noe. Kanskje de ikke er sá skarpt det de skyter med, kanskje er det sánne plastkniver som pá flyet. Som er skarp nok til á skjære en omelet, men ikke til á true en flykaptein.