tag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post6758928110911749337..comments2023-10-15T15:17:04.152+01:00Comments on Utsikt fra en Isbit: Om á nyte ostUnknownnoreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-58703226996172887292007-10-30T22:27:00.000+00:002007-10-30T22:27:00.000+00:00Ja, hva heter nå den folkeosten? Jeg har den ståen...Ja, hva heter nå den folkeosten? Jeg har den stående i kjøleskapet, men uten originalplasten på...<BR/>Caféen du tenker på er nok Emmerys, fantastisk surdeigsbrød! Nammenam.Marihttps://www.blogger.com/profile/10060801182153627833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-75726183184168188902007-10-30T18:46:00.001+00:002007-10-30T18:46:00.001+00:00Vibeke: Vette, men takk for at du sier:)Vibeke: Vette, men takk for at du sier:)Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-30344524493565166082007-10-30T18:46:00.000+00:002007-10-30T18:46:00.000+00:00Og de mener alvor da bricolleur. Husker ikke helt ...Og de mener alvor da bricolleur. Husker ikke helt hva de heter, s0rgard kanskje? Hvertfall den danske "folkeosten". Den mest modne utgaven der den smakte himmelsk men luktet en halv död og en trekvart fordervelse. Tok ei stund för jeg ble vant til de nár jeg bodde der, men ja norvegia blir aldri nok etter á ha spist danskene i noen ár. mhmmm...mimre ...Og champagne brunch pá den ökologiske Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-14682603141648068512007-10-30T17:26:00.000+00:002007-10-30T17:26:00.000+00:00mmmmnam OST! Jeg er ostoman, men som deg har jeg f...mmmmnam OST! Jeg er ostoman, men som deg har jeg fortsatt litt problemer med de sterkeste blåskimmelostene. Dessverre...<BR/>Men det fineste med å bo i Danmark er at man får ordentlige halvharde oster, ikke noe norvegia-tull. Norvegia smaker jo ingenting. Kanskje en liten anelse av gummi eller papir?Marihttps://www.blogger.com/profile/10060801182153627833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-57723156557044680882007-10-30T14:51:00.000+00:002007-10-30T14:51:00.000+00:00Wow! Töffe frökna! Og jeg slitere fortsatt med den...Wow! Töffe frökna! Og jeg slitere fortsatt med den forbannede roqueforten... *surmuler misunnelig*<BR/><BR/>Oppriktig imponert!Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-1349620157057527962007-10-30T14:17:00.000+00:002007-10-30T14:17:00.000+00:00Denne frøkna var tidlig ostemoden!Mamma makeløs: H...Denne frøkna var tidlig ostemoden!<BR/><BR/>Mamma makeløs: Hva ønsker du deg til jul da lille venn?<BR/>Frøkna 2 1/2 år: Brødskive med Roquefort!<BR/><BR/>For hva skal man ønske seg til jul om ikke det aller beste man vet? :-)Frøken Makeløshttps://www.blogger.com/profile/17845842182289786545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-81242757246078831852007-10-29T21:49:00.000+00:002007-10-29T21:49:00.000+00:00Du er en fin en du :-)Du er en fin en du :-)vibekehttps://www.blogger.com/profile/03774586570210514049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-90891860512268798932007-10-29T18:57:00.000+00:002007-10-29T18:57:00.000+00:00Laugar först synes jeg, Sá kan vi kose oss med ost...Laugar först synes jeg, Sá kan vi kose oss med ost og vin og ekstra god samvittighet og litt ekstra endorfiner;)Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-37561429049702105462007-10-29T14:13:00.000+00:002007-10-29T14:13:00.000+00:00Skal vi ta Laugar først eller etterpå synes du? ;-...Skal vi ta Laugar først eller etterpå synes du? ;-)vibekehttps://www.blogger.com/profile/03774586570210514049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-37793811385930754462007-10-29T13:16:00.000+00:002007-10-29T13:16:00.000+00:00Flopsy, takk for det;) Jeg har sá lyst til á digge...Flopsy, takk for det;) Jeg har sá lyst til á digge de heftigste ostene men kroppen rett og slett gjenkjenner det som gift, kanskje smart historisk sett:)<BR/><BR/>Vibeke, ta deg en tur til isbiten og jeg skal by báde pá tur i laugar og oste og vin;)<BR/><BR/>Ingunn, Takk da;) Har lært en del nytt ved á skrive disse postene og da.Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-49533501456121816172007-10-29T12:58:00.000+00:002007-10-29T12:58:00.000+00:00Himmel og hav hva du kan om ost, mann!!!Himmel og hav hva du kan om ost, mann!!!pingvingunnhttps://www.blogger.com/profile/11507899623032647693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-34171277684394234822007-10-29T12:14:00.000+00:002007-10-29T12:14:00.000+00:00Cheeeees.....!Jeg er full av beundring.Og får vann...Cheeeees.....!<BR/>Jeg er full av beundring.<BR/>Og får vann i munnen.<BR/>Tar gjerne i mot invitasjon til ost og vin :-)vibekehttps://www.blogger.com/profile/03774586570210514049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-4816514401602482832007-10-28T23:59:00.000+00:002007-10-28T23:59:00.000+00:00Flott oste-serie dette, Örn!Jeg er også skeptisk t...Flott oste-serie dette, Örn!<BR/><BR/>Jeg er også skeptisk til de sterkste blåskimmel-ostene, og jeg tror nok at mange av disse ostene har en smak man må venne seg til. <BR/><BR/>De milde utgavene liker jeg derimot veldig godt, slik som Blå Castello, Royal Blue osv. Greie å begynne med.Flopsyhttps://www.blogger.com/profile/09512851517533900395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-55313606615228848332007-10-28T23:41:00.000+00:002007-10-28T23:41:00.000+00:00Zava!!Takk takk:) Morro á eksperimentere litt vett...Zava!!<BR/>Takk takk:) Morro á eksperimentere litt vettu. Prövde i helga á lage hjemmelaget oste pop. Brukte litt sterk ost sá má pröve igjen senere. Lover á publisere nár den er pá plass;))<BR/><BR/>Spiser man ost med cava da? Má i sáfall en litt feit og ikke for sur ost for á finne ballansen mot syrligheten i cava'n.<BR/><BR/>Flöte oster kanskje? Er noen hvitmugg oster som er laget pá flöte medÖrnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-14771424609676866632007-10-28T23:29:00.000+00:002007-10-28T23:29:00.000+00:00Jøsses, jeg lar meg imponere stort nå. Lage egne o...Jøsses, jeg lar meg imponere stort nå. Lage egne oppskrifter og greier..Zava er en svoren osteelsker, så dette lynkurset er glimrende. Sammen med fisk og sjokolade danner det det gyldne trianglet innen mat for min del.<BR/><BR/>Men du, hvilken ost spiser man til sprudlende cava?Zavahttps://www.blogger.com/profile/16561413468072456343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-90049939137080108482007-10-28T23:19:00.000+00:002007-10-28T23:19:00.000+00:00Takk Espen:)) Ekspert er nok á ta i. Men jeg har e...Takk Espen:)) <BR/>Ekspert er nok á ta i. Men jeg har en god del böker innen mat og har lenge fassinert meg for temaet mat. Á kjenne litt til vitenskapen bak mat og de forskjellige prosesser som faktsik foregár pá et kjökken gjör man faktisk til en bedre kokk. Dessuten blir det morsommere á lage egne oppskrifter:)Örnhttps://www.blogger.com/profile/01678408234495666200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4934370591297408792.post-56186309441907309022007-10-28T22:59:00.000+00:002007-10-28T22:59:00.000+00:00Wow! Jeg visste ikke at du var en sånn oste-eksper...Wow! Jeg visste ikke at du var en sånn oste-ekspert. Flott og lærerik serie. :)Espenhttps://www.blogger.com/profile/05913795692466174505noreply@blogger.com