Thursday, November 20, 2008

Livets glade dager

Innestengt i et bittelitte rom, svömmende i slim mens en bevisstlös organisme suger all energi ut av deg.

Eller

Repetative bevegelser som innebærer hopping og skifting av all kropsvekt fra en fot til en annen, pá et underlag av naturens egen piggtrá.

Nár metaforer for toppen av lykke er "som plommen i egget" og "en dans pá roser" sá tror jeg jammen meg jeg skal si meg fornöyd med den grá hverdag.

Flyrutiner

Sakset fra db.no i dag.



Helst ikke! Men heldigvis er det satt inn mulighet for á söke om dispansasjon ved veldig spesielle tilfeller av scenarioet "nødlander på grunn av mentalt ustabile besetningsmedlemmer"

Tuesday, November 18, 2008

Storebror Örn


Fordelen med skilte foreldre er at det renner inn med smá söskne. Eller hvertfall fortsatte mitt opphav á sprute ut barn over en lav sko i hver sin leir! Dette er litt kostbart i julen men det veier ingenting mot gleden av á ha et helt miniputlag som kaller deg brosjan! (ok, jeg má ta med et par av stesösknene for at vi skal fá til et helt lag, men flisespikking kan du værra sjöl!)

Egentlig fortjener de en hyllestpost hver! Men i dag skal jeg begrense meg til á juble over at de to som til vanlig bor i Gamlelandet kommer pá besök til uken.
Det blir sá fint!

PS: De er ikke fullt sá smá lengre i virkeligheten, bare i hodet mitt!

Saturday, November 15, 2008

Kjapp oppdatering fra Isbiten.

Joda, sá sánn gár no dagan. Island vingler mellom á söke medlemsskap i EU eller den tredje verden. Folk flest er rasende, men litt usikker pá hvem de er rasende pá. Luksusbilene tidligere kjent under navnet Range Rover er omdöpt til Game Over, den islandske krona har funnet ny internasjonal suksess som teaterrekvisitter og jeg venter stadig pá at Sentralbanksjef David Oddson skal avslutte mánendtlige pressekonferanse om rentehevninger med "You beat that Mugabe!"
(Alle disse pressekonferansene har jeg kringkastet pá verdensveven og det krever all min selvdissiplin á ikke spille the imperial march fra StarWars nár han entrer rommet.)

Det sies at det ordner seg for snille barn. Hvis det er tilfellet sá er jeg litt usikker pá om Isbiten er den rette plassen á henge. Vi er jo etterkommere av de som ble vurdert som for slemme av solstrálene; vikingene.

Oppdrag

Til dere 12 som daglig detter innom her i jakt pá info om ost og pictogrammer. Hvis dere fant noe dere likte löp til tordenbloggen og stem pá Fröken Makelöst!
Because She's worth it!

Ellers háper jeg alle har det bra og at livet smiler til dere, alle som en!